Concept

De in Italië geboren chef-kok Nico De Paola groeide op in Waterschei. Aan de Marcel Habetslaan, tegenover de vroegere zoo van Zwartberg, waar nu Labiomista ( Museum voor moderne kunst van Koen Vanmechelen ) is, werd een oude ingenieurswoning omgebouwd tot trendy Italiaans restaurant waarin de kleuren goud, zwart & wit overheersen.

De verhuis naar Zwartberg betekende niet alleen een nieuwe naam, maar vooral ook een nieuw concept. Wat bleef was de warme en joviale persoonlijkheid van Nico en dochter Imani, die van een bezoek aan hun restaurant, een culinair en gastvrij genot maken.

Vanuit zijn open keuken brengt Nico de betere Italiaanse keuken, bereid met dagverse producten. De authentieke Italiaanse keuken, met de beste ingrediënten uit Italië is het uithangbord van Cucina De Luca Gastronomia.

Ook voor zakelijke lunches is dit concept ideaal, want dit cliënteel weet Cucina De Luca al duidelijk te vinden.
De parking voor de deur is in dit opzicht een grote troef.

Een vastgeroeste kaart zal je bij Cucina De Luca niet vinden. Chef Nico speelt in op de laatste trends en seizoensgebonden producten. Het is dus zeker aangeraden de suggesties van de chef in het oog te houden en je te laten verrassen door Italiaanse keuken van Cucina De Luca Gastronomia …